ECM ontkalken

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

ECM is een Duitse producent van handgemaakte espressomachines. Zij hebben ook een lijn opgezet met producten op het gebied van ECM onderhoud. En deze kun je bij Eccellente heel gemakkelijk online bestellen! Heb jij ook zo’n schitterende ECM machine? Neem dan een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog het juiste ECM ontkalkingsmiddel voor jouw apparaat!

 

Ons ECM ontkalkingsmiddel assortiment

ECM ontkalkingspoeder, een ontkalker op basis van citroenzuur en wijnazijn, is perfect geschikt voor het ontkalken van je ECM espressomachine. Behalve speciaal ECM ontkalkingspoeder kun je eventueel ook gebruik maken van onze Eccellente snelontkalker. Dit universele ontkalkingsmiddel is namelijk geschikt voor alle merken koffiemachines.

Wij leveren overigens ook producten voor het reinigen van ECM espressomachines, zoals ECM reinigingstabletten.

 

Hoe kan ik mijn machine van ECM ontkalken met Eccellente snelontkalker?

Eccellente snelontkalker is zeer geconcentreerd, waardoor je minder nodig hebt dan bij de meeste andere ontkalkingsmiddelen. Eén flacon van 100 ml is voldoende voor één keer ontkalken. Het werkt als volgt: Je giet de inhoud van de flacon Eccellente snelontkalker in het waterreservoir van je ECM apparaat, en doet daar nog 700 ml water bij (verhouding dus 1:7). Schakel het apparaat in en laat een kwart van de inhoud doorlopen. Zet het apparaat uit en laat de Eccellente snelontkalker 5 tot 10 minuten inwerken. Dit proces herhaal je totdat het waterreservoir leeg is. Na afloop dient het waterreservoir goed schoongemaakt en nagespoeld te worden.

 

ECM ontkalker bestellen bij Eccellente

Bestel ECM ontkalker online bij Eccellente en profiteer van onze uitstekende service! Als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je ze morgen al in huis. Zo kun je meteen aan de slag met het onderhoud van je ECM apparaat. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan verzenden wij je bestelling helemaal gratis. Blijkt achteraf dat je toch het verkeerde ECM ontkalkingsmiddel besteld hebt? Dankzij ons 365 dagen retourrecht kun je je bestelling zonder problemen retourneren.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder