Koffiebonen Normale Branding - 250gram

ILLY Koffiebonen Normale Branding - 250gram

ILLY Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Illy koffiebonen Normale branding. Tonen van chocolade, toast, karamel en bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit. Voor 23:30 besteld, morgen in huis.

€7,99 €7,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
Blik Illy-koffiebonen van 250 g - Medium Roast - 100% Arabica.
Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
Zacht, nootachtig en fijn in volle harmonie. De Illy-koffie tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, elegant en langaanhoudend. De smaak zelf is veelomvattend, rijk aan hazelnoot. Van fruitige tot houtige accenten. De nasmaak is vol en nazinderend.

Met de Illy-koffiebonen van normale branding maak je thuis met je eigen koffie- of espressomachine (met koffiebonen) een mooie uitgebalanceerde koffie met milde en subtiele aroma's. Afhankelijk van hoe grof of fijn jij of je machine de bonen maalt, maak je een heerlijke ristretto, espresso of een lungo.

Voor normal roast wordt de Illy-koffiebonen-blend, bestaande uit negen verschillende Arabica-soorten gebruikt. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de bekende Illy-blikken verpakt. Deze Illy-blikken zijn bijzonder goed te recyclen dus je kan ze gerust weggooien.

Omschrijving
Al jarenlang staat Illy bekend om de constante kwaliteit en bijzondere smaak van haar koffiebonen. Koffie van Illy wordt altijd onder hoge druk verpakt met behulp van stikstof. Daarom zit de koffie ook altijd in een blik. Deze verpakkingsmethode geeft de koffiebonen een goede houdbaarheid en heeft een positieve invloed op de smaak.

Illy produceert maar één mengeling: de best mogelijke die ze uit de natuur kunnen halen. In tegenstelling tot andere branders koelt Illy de koffiebonen na het branden met koude lucht in de plaats van koud water. De verpakking van 250 g koffiebonen is de perfecte oplossing wanneer je rond 5 à 10 kopjes koffie per dag bereidt. Na gebruik kan je het gewoon weggooien doordat het blik makkelijk te scheiden is van het overige afval

Naam:
Koffiebonen Normale Branding - 250gram
Merk:
ILLY
SKU:
E-0432
Product code:
3365
EAN:
8003753900520
Conditie:
Nieuw
Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Koffiebonen Normale Branding - 250gram

Recent bekeken