ILLY Koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 250gram

ILLY Koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 250gram

Illy Ethiopia. Mild, delicaat aroma en een uniek parfum met bloemige noten van jasmijn en een vleugje citrusfruit. Voor 21u besteld is direct verzonden!
Lees meer
9,99 8,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 21:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente
Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy-koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 100% Arabica uit Ethiopië.
Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
Ethiopië geldt als de bakermat van koffie. De illy MonoArabica Ethiopië is een single origin die licht is gebrand. Deze koffiebonen zijn mild en delicaat qua aroma met bloemige tonen van jasmijn en een vleugje citrus. Deze koffie is buitengewoon geschikt voor de bereiding van ijskoffie. Of gebruik je eigen koffiemolen om de bonen grof te malen en in alle rust te genieten van een slow coffee met de AeroPress of Chemex.

Ethiopië: groeiregio's Yirgacheffe en Sidamo .De koffieplant groeit in Ethiopië nog steeds in het wild, te midden van schaduwrijke vegetatie. Koffie wordt met de hand geplukt op plantages en zelfs in eigen tuin, waar koffie rijpt naast andere gewassen zoals bananen.

De illy-blend is opgebouwd uit negen verschillende Arabicasoorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de iconische illy-blikken verpakt om zo lang mogelijk het verse resultaat te garanderen.

100% Arabica

Omschrijving
Als de fameuze illy-blend een symfonie is van ’s-werelds beste Arabicabonen, dan mogen de nieuwe illy Monoarabica’s als drie getalenteerde leden van het orkest gezien worden. Drie Monoarabica’s – Brazilië, Guatemala en Ethiopië – krijgen nu een podium voor een prachtige solo.

Diep in de groene bossen van Ethiopië ligt de bakermat van de koffie: YirgacheffeTM. De koffie wordt in rijke grond geteeld en met de hand geplukt door ambachtelijke boeren op kleine plantages en lokale tuinderijen.Tonen van jasmijn en een vleugje citrus zijn te herkennen in de Monarabica Ethiopië.

Naam Koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 250gram
Merk ILLY
Artikelcode 7556
SKU E-0435
EAN 8003753970066

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 250gram
Koffiebonen MonoArabica Ethiopia - 250gram
€8,95
22,41 23,90 Toevoegen