Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram

ILLY Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram

ILLY Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram

1 reviews

Illy MonoArabica Brasile. Kenmerkende chocoladeaccenten worden versterkt door de tonen van geroosterd brood en karamel. Voor 23:30 besteld is morgen in huis.

€7,99 €7,50
Per stuk
VOLUME VOORDEEL
Product informatie

Inhoud
Blik van 250 g Illy MonoArabica Brasile-koffiebonen - 100% Arabica uit Brazilië.

Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
De single origin koffiebonen uit Brazilië creëren een heerlijke en flexibele koffie. Brazilië is gekend als 's werelds grootste producent van Arabica-koffie. De fluweelzachte body blijft aangenaam achter in de mond hangen. De smaak en aroma's zijn zoetig, vooral gekenmerkt door chocoladeaccenten.

Met jouw koffie- of espressomachine maak je een fantastische espresso en lungo. Probeer ook eens een cappuccino met deze boon als basis. Maak je een eigen tiramisu, dan is de MonoArabica Brasile de ideale koffieboon om hiermee te combineren. Brazilië heeft 2 groeiregio's voor koffie: Cerrado Mineiro en Sul de Minas. De koffie wordt voornamelijk geteeld in de hooglanden en hooggelegen plateaus in het Zuid-Oosten van het land, waar de afwisselende periodes van droogte en zware regen het ideale klimaat vormen.

De Illy-blend is opgebouwd uit negen verschillende Arabica-soorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de iconische Illy-blikken verpakt om zo lang mogelijk het meest verse resultaat te garanderen.

Omschrijving
Als de fameuze Illy-blend een symfonie is van ’s werelds beste Arabica-bonen, dan mogen de nieuwe Illy-MonoArabica’s als drie getalenteerde leden van het orkest gezien worden. Drie MonoArabica’s – Brazilië, Guatemala en Ethiopië – krijgen nu een podium voor een prachtige solo.

Gelegen in de weelderige staat Minas Gerais, ligt het Cerrado Mineiro plateau. Een tropische savanne gekend om haar rijke biodiversiteit en de afgemeten periodes van regen en droogte. De MonoArabica Brasile is vol van body, fluweel en onweerstaanbaar. De ultieme balans tussen bitter en zuur met tonen van donkere chocolade.

Naam:
Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram
Merk:
ILLY
SKU:
E-0434
Product code:
7555
EAN:
8003753918198
Conditie:
Nieuw
| Dymphna

Lekkere koffie. Lekkere koffie, maar ik kan hem elders goedkoper kopen.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram

Koffiebonen MonoArabica Brasile - 250gram

Recent bekeken