Scanpart waterfilters

1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Het nut van een waterfilter gebruiken wordt door veel mensen onderschat. Als je een waterfilter gebruikt houdt in dat er veel kalk wordt tegengehouden ‘voordat’ de kalk in je Scanpart koffiemachine komt. Gebruik je geen waterfilter heeft de kalk vrij spel om zich in je espressomachine te hechten. Bij het niet gebruiken van een Scanpart waterfilter zijn er 2 grote nadelen, je moet je Scanpart koffiemachine vaker ontkalken en er komt meer kalk in je koffie wat de smaak niet lekkerder maakt.

 

Wat is kalk en hoe voorkom ik het?

Kalk is dus CaCO3 ofwel calciumcarbonaat. Het wordt gevormd in een evenwichtsreactie, vooral tijdens het verwarmen van hard water. Hoe hoger de waterhardheid, des te meer kalkaanslag-vormende deeltjes zich in het water bevinden. Om kalkafzetting in je waardevolle Scanpart espressomachine te voorkomen kun je in eerste instantie doen om een Scanpart waterfilter te gebruiken! Het waterfilter van Scanpart houdt een groot gedeelte van de kalk tegen maar laat altijd een beetje door, dit moet later verwijderen door je machine te ontkalken. Neem eens een kijkje bij de Scanpart ontkalkers! Buiten de kalk om vormen er ook vetten en bacteriën in je Scanpart koffiemachine die binnen komen via het bonenreservoir. Kijk daarom ook eens bij de Scanpart reinigingstabletten!

 

Ik heb normaal gesproken een Brita Maxtra waterfilter, kan ik het waterfilter van Scanpart gebruiken?

Ja, dit kan! Het is namelijk exact hetzelfde product alleen het merk is anders. Dus als je bijvoorbeeld een waterkan hebt en normaliter het Brita Maxtra waterfilter gebruikt, kun je ook het waterfilter van Scanpart gebruiken. 

 

Scanpart waterfilters bestellen bij Eccellente

Scanpart waterfilters bestellen bij Eccellente is heel snel en gemakkelijk. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Scanpart waterfilters of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Lees meer Lees minder