Saeco waterfilters

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
10 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Saeco espressomachines zijn erg degelijke koffiemachines die veel worden verkocht. Ook scoren deze machines hoog in verschillende testen, denk bijvoorbeeld aan de Saeco Minuto, Saeco PicoBaristo of de Saeco Xelsis. Deze machines staan niet alleen bekend om hun duurzaamheid, maar ook om hun technologische vooruitstrevendheid.

 

Waarom een waterfilter voor Saeco gebruiken? 

Het gebruik van een waterfilter is niet noodzakelijk, toch is het ten zeerste aan te raden om er een te gebruiken. Zoals eerder vermeld, verbetert het niet alleen de smaak van je koffie, maar beschermt het ook je machine tegen kalkaanslag en andere onzuiverheden die de levensduur kunnen verkorten. Meer hierover kun je lezen in onze uitgebreide handleiding over het onderhouden van je Saeco espressomachine.

 

Welk filter heb ik nodig voor mijn Saeco espressomachine?

Er zijn 2 verschillende waterfilters voor Saeco koffiemachines, AquaClean en Brita Intenza van Saeco. Het verschil tussen beide kun je makkelijk zien, het Saeco AquaClean waterfilter is minder hoog en breder. En het Saeco Brita Intenza filter is langwerpiger en smaller dan de AquaClean. Zo is de Saeco AquaClean waterfilter onder andere geschikt voor de volgende apparaten: Philips Saeco Incanto, Philips Saeco Intelia Deluxe, Philips Saeco Pico Baristo, Granbaristo, Philips Saeco Exprelia, Philips Saeco Xelsis en de Philips 5000.

Het andere waterfilter van Saeco, de Brita Intenza is onder andere geschikt voor: Evo, Philips Saeco GranBaristo, Philips Saeco Xsmall, Philips Saeco 2000 series, Philips Saeco 3100 series,  Philips Saeco 3000 series, Nina manual, Odea, Poemia Manual, Syntia (alle modellen), Talea (alle modellen), My Coffee, Philips HD8827 en de HD8827/01. Kijk voor alle geschikte modellen bij de Saeco waterfilters!

Een waterfilter laat natuurlijk altijd een beetje kalk door, je lichaam heeft namelijk een beetje kalk nodig. Kalk hecht na verloop van tijd ook in de machine, gebruik daarvoor de Saeco ontkalker, dit zorgt ervoor dat de kalk verdwijnt en je Saeco machine langer mee gaat!

 

Waar bestaat een Saeco onderhoudsset uit?

De onderhoudskit van Saeco bestaat uit 2 Saeco Brita Intenza waterfilters, 2 ontkalkers à 250 ml van Saeco, 1x reinigingstabletten voor Saeco espressomachine en 1 tube siliconenvet! Als je het Saeco Brita Intenza waterfilter gebruikt is het erg handig om de onderhoudskit te kopen, zo bespaar je makkelijk geld en blijft je Saeco koffiemachine goed onderhouden! De Saeco producten zijn natuurlijk ook los te koop, neem daarvoor eens een kijkje bij de reinigingsproducten van Saeco of de Saeco cappuccino reiniger om je melksysteem vrij te maken van bacteriën. Ook is er een Saeco Coffee Care Kit, dit is een ander voordeelpakket maar dan met het AquaClean waterfilter! Kijk eens een kijkje bij alle voordeelpakketten van Saeco.

 

 Saeco's Diverse Onderhoudsproducten van Eccellente

Naast waterfilters biedt Eccellente ook reinigingstabletten van eigen merk aan die cruciaal zijn voor het behoud van de koffiekwaliteit. En voor diegenen met een voorliefde voor cappuccino's en lattes is de Saeco melksysteemreiniger, ook hier hebben wij een eigen variant en origineel is het assortiment, een must-have om je melksysteem vrij van bacteriën en melkresten te houden.

Kalkaanslag is een veelvoorkomende vijand van elke koffiemachine. Regelmatig ontkalken met Philips Saeco ontkalkers is daarom een essentiële stap om de levensduur van je machine te verlengen.

 

Wanneer heb ik mijn producten in huis als ik nu bestel?

Iets bestellen is leuk, iets krijgen is nog leuker! Als je onderhoudsproducten van Philips voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL en DHL  die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Als je op maandag tot en met vrijdag besteld, heb je het de volgende dag in huis! Bestel je iets op zaterdag of zondag dan ontvang je het maandag.

 

Lees meer Lees minder