Philips waterfilters

Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

8 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
ECCELLENTE AquaClean Waterfilter
12,50 9,95
ECCELLENTE Waterfilter compatibel met Philips Saeco Intenza+
12,50 9,95
ECCELLENTE AquaClean Waterfilter voor Philips - 2 stuks
25,00 19,90
PHILIPS Brita Intenza Waterfilter
15,95 12,50
PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter
19,99 16,90
ECCELLENTE Waterfilter compatibel met Gaggia Intenza+
12,50 9,95
ECCELLENTE Coffee Care Kit voor Philips
49,95 39,95
PHILIPS SAECO AquaClean Waterfilter - 2 stuks
39,98 33,80

Regelmatig je Philips waterfilter is van groot belang, doe ik regelmatig om er zeker van te zijn dat je lang van je Philips koffiemachine kunt genieten! Als je geen Philips filter gebruikt komt alle kalk zomaar binnen en hecht zich makkelijk aan de binnenkant van je Philips koffiemachine.

 

Wat is kalk en hoe voorkom je het?

Kalk is dus CaCO3, ofwel calciumcarbonaat. Het wordt gevormd in een evenwichtsreactie, vooral tijdens het verwarmen van hard water. Hoe hoger de waterhardheid, des te meer kalkaanslag-vormende deeltjes zich in het water bevinden. Om kalkafzetting in je waardevolle espressomachine te voorkomen kun je in eerste instantie doen om een waterfilter te gebruiken! Het waterfilter houdt een groot gedeelte van de kalk tegen maar laat altijd een beetje door, dit moet later verwijderen door je machine te ontkalken. Neem eens een kijkje bij de Philips ontkalkers! Buiten de kalk om vormen er ook vetten en bacteriën in je Philips koffiemachine die binnenkomen via het bonenreservoir. Kijk daarom ook eens bij de Philips reinigingstabletten! 

 

Is er een goedkoper alternatief voor de waterfilters van Philips?

Jazeker! Wij hebben voor de Philips koffiemachines 2 verschillende modellen te koop! Beide filters zijn uitgebreid getest en functioneren erg goed! Neem een kijkje bij de volgende modellen als je op zoek bent naar een waterfilter voor Philips Intenza of Philips AquaClean.

 

Verzending van je bestelling bij Eccellente!

Als je onderhoudsproducten van Philips voor je espressomachine besteld hebt wil je natuurlijk snel aan de slag. Wij proberen daarom ook dat jij zo snel mogelijk je bestelde artikelen in huis hebt! Wij werken samen met goede bedrijven als PostNL, DHL en Active Ants die het mogelijk maken dat jij nog tot 23:59 onderhoudsproducten kunt bestellen en het de volgende dag al kan gebruiken! Om precies te weten hoe laat zij ongeveer komen krijg je een bevestigingsmail van ons met daarin de Track and Trace code.

Lees meerLees minder