Melitta waterfilters

2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Eccellente is zowel in Nederland als in België marktleider op het gebied van producten voor Melitta onderhoud, waaronder ook Melitta waterfilters. Naast de Melitta Pro Aqua Claris waterfilter verkopen wij ook alle andere producten op je Melitta espresso- of koffiemachine te onderhouden! Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide aanbod en laat je overtuigen door onze uitstekende service!

 

Wat doet een Melitta waterfilter?

Een waterfilter is een ontzettend gemakkelijke manier om minder vaak te hoeven ontkalken en ervoor te zorgen dat je direct veel betere koffie hebt! Dat komt namelijk doordat het Melitta Claris waterfilter chloor smakende stoffen uit het water filtert en daardoor kan jij genieten van veel betere aroma’s! Hier een korte uitleg over de werking van een Melitta waterfilter: Een waterfilter bestaat uit korreltjes en actieve koolstof. De korreltjes reduceren de kalk en metalen, zoals koper en lood, die in de waterleiding in huis kunnen voorkomen. De actieve koolstof filtert substanties die de smaak en geur van leidingwater aantasten.

 

Melitta voordeelpakket bij Eccellente!

Wij verkopen een speciaal Melitta voordeelpakket, hierin zit een ontkalker, 4 Melitta reinigingstabletten, een Melitta Pro Aqua waterfilter, microvezeldoekje en een reinigingsborstel in! Deze producten verkopen wij natuurlijk ook los, neem eens een kijkje bij onze Melitta ontkalkers, reinigers of de melksysteemreiniger van Melitta!

 

Bestel je Melitta waterfilter bij Eccellente!

Is het tijd voor het ontkalken van je Melitta koffieapparaat? Bestel dan vandaag nog Melitta ontkalkingstabletten of Melitta vloeibare ontkalker bij Eccellente! Je profiteert bij ons van vele voordelen, waaronder een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 je bestelling plaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. Mocht je nog vragen hebben over het ontkalken van Melitta machines, neem dan gerust even contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Lees meerLees minder