Bosch waterfilters

6 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Eccellente is dé plek om onderhoudsproducten voor jouw Bosch espressomachine te kopen! Wij verkopen alles voor je waardevolle koffiemachine! Of je nu op zoek bent naar een reiniger, ontkalker, waterfilter of melksysteemreiniger? Wij hebben het allemaal!

 

Waarom heb je een Bosch waterfilter nodig?

In Nederland hebben wij redelijk hard water, dat houdt in dat er vrij veel kalk in het kraanwater zit. Als je geen Bosch waterfilter gebruikt blijft een gedeelte van de kalk in de machine zitten en verkort daarmee de levensduur van je Bosch koffiemachine. Gebruik de Bosch Brita Intenza of Claris waterfilter om kalk en chloor smaken tegen te gaan!

 

Hoe onderhoud ik mijn Bosch koffiemachine het beste?

Voor het beste onderhoud van je waardevolle Bosch espressomachine is het raadzaam om iedere maand à 2 maanden je Bosch koffiemachine te ontkalken, reinigen en wanneer je ongeveer 200 kopjes koffie gezet hebt het waterfilter te vervangen!

Wij verkopen een speciaal Bosch voordeel pakket, hierin zit een vloeibare ontkalker en 10 Bosch reinigingstabletten!

Deze producten verkopen wij natuurlijk ook los, bekijk al de Bosch ontkalkers of Bosch reinigers!

 

Bosch filterpatronen bestellen bij Eccellente!

Bosch waterfilters bestellen bij Eccellente is heel snel en gemakkelijk. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Gaggenau ontkalkers of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Lees meerLees minder