Het beste product voor je koffiemachine - Gewoon meer met Eccellente.

De 5 zekerheden van Eccellente

Het beste product voor je koffiemachine - Gewoon meer met Eccellente.

Bij Eccellente hebben wij een grote passie voor koffiemachines en daarom adviseren wij jou graag de beste producten om je koffiemachine optimaal te onderhouden. Zodat jij van de lekkerste koffie kan blijven genieten. Met het Eccellente keurmerk maken wij duidelijk welke producten de beste keuze zijn voor jouw koffiemachine. Wij staat vierkant achter de producten met dit keurmerk en daarom durven wij jou 5 voordelen te garanderen.

1.

Een scherpe prijs voor het beste product.

Je koffiemachine onderhouden met dure A-merken? Dat is niet nodig! Wij maken en ontwikkelen de producten met het Eccellente keurmerk zelf. Zo weten we precies wat voor ingrediënten en onderdelen er in deze producten zitten en durven wij met zekerheid te stellen dat dit dé beste producten zijn voor jouw koffiemachine. En dat voor de scherpste prijs! Wij streven er naar om alle producten met het Eccellente keurmerk 20% goedkoper te laten zijn, waardoor jij altijd je koffiemachine optimaal kan onderhouden tegen een eerlijke prijs. Kortom kwaliteitsproducten tegen een lage prijs.

2.

Vandaag besteld, zo snel mogelijk in huis. Zo niet, verzendkosten terug.

Dat het ontkalken van je koffiemachine niet het allerleukste klusje is om te doen, dat begrijpen we. Of nou ja.. ;) Het is zo’n typisch klusje dat je waarschijnlijk het liefst tot het laatste moment uitstelt. En als je onderhoudsproduct dan ook nog net op is…. Zul je altijd zien! Ook die frustratie snappen we helemaal. Daarom maken we het makkelijk voor je: we zorgen ervoor dat alle producten met het Eccellente keurmerk razendsnel bij je thuis zijn. Vandaag voor 21:00 uur besteld, is zo snel mogelijk verzonden. Hierdoor heb je jouw bestelling doorgaans al de volgende dag in huis. Natuurlijk kan het even tegen zitten in de bezorging, daarom garanderen wij een levering binnen 2 werkdagen. Moet je langer wachten? Dan krijg je van ons de verzendkosten terug. Hoe je dit kan aanvragen? Dat lees je hier.

1. Stuur de orderbevestiging samen met een bewijs van de levering naar [email protected]
2. Eén van onze medewerkers zal jouw aanvraag controleren.
3. Wanneer je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je de verzendkosten teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Heb je de onderhoudsproducten voor je koffiemachine direct nodig? Kom dan bij ons langs in Sneek, wij trakteren je graag op een heerlijk kopje koffie!

Bestelling op zaterdag worden standaard op maandag geleverd.

3.

365 dagen retourtermijn

Bij Eccellente begrijpen wij hoe druk het dagelijkse bestaan kan zijn. Stress krijgen van een beperkt retourtermijn, dat willen we natuurlijk niet! Daarom krijg je op de producten met het Eccellente keurmerk 365 dagen retourtermijn!

4.

Je wordt geholpen met een glimlach

Onderhoud aan je koffiemachine kan nog wel eens een klusje zijn. Wij staan voor jou klaar om je te helpen met al jouw vragen over je koffiemachine! Wij vinden het belangrijk dat jij altijd met een glimlach wordt geholpen, daarom heb je bij Eccellente altijd persoonlijk contact met één van ons.

5.

Toegang tot al onze instructievideo’s, blogs, handleidingen, tips en meer

Door onze ervaring en nieuwsgierigheid hebben koffiemachines geen geheimen meer voor ons. Wij zijn expert in koffiemachines en het onderhoud ervan. Deze kennis hebben wij verzameld in handige instructievideo’s, blogs, handleidingen, tips en meer. Bij het gebruiken van de producten met het Eccellente keurmerk krijg jij toegang tot deze rijke schat aan kennis en word jij, net als ons, de expert van jouw koffiemachine.

Voorwaarden van ‘Meer met Eccellente’: In geval van overmacht door een stroomstoring, automatiseringsstoring of een andersoortige, door de (online) winkel niet te voorziene calamiteit, vervallen de rechten die aan ‘Meer met Eccellente’ kunnen worden ontleend.