Bosch onderhoudssets

Keuzehulp
Filter op merk
Wat onze klanten zeggen
Veilig Betalen
Bank transfer
Ideal
Paypal
Klarna
Bancontact
Belfius
Kbc
Creditcard
9 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Heb je een Bosch espressomachine? Dan heb je deze producten nodig! Iedere koffiemachine moet gereinigd en ontkalkt worden. Als je het Bosch onderhoudspakket koopt bespaar je bijna €2,00 ten opzichte van de losse producten. Koop 3 of meer Bosch pakketten om gebruik te maken van de staffelkorting en bespaar nog meer!

 

Wat zit er in een Bosch onderhoudspakket?

In het onderhoudspakket van Bosch zit een vloeibare Bosch ontkalker à 500 ml, goed voor 5x ontkalken. Ook zitten er 10 reinigingstabletten bij waarmee je 10x je Bosch espressomachine kunt reinigen. In dit pakket zit geen melksysteemreiniger, hiervoor hebben wij de Eccellente Melksysteemreiniger! 

 

Bosch assortiment bij Eccellente

Wij verkopen alle onderhoudsproducten voor je Bosch espressomachine, ben je op zoek naar een Bosch ontkalker, reiniger, waterfilter of een onderhoudspakket? Wij verkopen het allemaal voor een goede prijs! Buiten het onderhoudspakket om verkopen wij de producten ook los! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Bosch ontkalkers, reinigers of de waterfilters van Bosch!

 

Bosch onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente!

Producten bestellen is bij Eccellente erg makkelijk! Bij ons kun je namelijk op 5 verschillende manieren betalen, net wat jij het makkelijkst vindt! iDeal is de meest gekozen manier, maar je kunt ook gebruik maken van PayPal of betalen na ontvangst. Als je voor 23:59 betaald hebt verstuurd het systeem automatisch de bestelopdracht naar ons magazijn en worden je producten bij elkaar gezocht. Je kunt de volgende dag direct je producten gebruiken!

Lees meer Lees minder