Miele ontkalker bij Eccellente.be!

0 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
Geen producten gevonden...

Als je een Miele espressomachine of koffiezetapparaat hebt, dan gebruik je hiervoor natuurlijk het liefst speciale Miele onderhoudsproducten. En deze kun je bij Eccellente heel gemakkelijk online bestellen. Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment en profiteer van onze voordelige aanbiedingen!

Ons assortiment Miele ontkalker bestaat uit originele producten en van ons eigen merk Eccellente. Beide merken zijn uitstekend geschikt om je Miele apparaat te ontkalken.

 

Ons Miele ontkalker assortiment

Voor een optimaal Miele onderhoud levert Eccellente Miele ontkalkingstabletten 6 stuks. Deze zijn niet alleen geschikt voor het ontkalken van Miele koffie- en espressomachines, maar ook voor stoomovens. We hebben ook vloeibare ontkalker en ontkalkingstabletten voor Miele van ons eigen Eccellente huismerk.

Naast producten voor Miele ontkalking leveren wij ook andere Miele onderhoudsproducten. Hierbij kun je denken aan Miele cappuccino reiniger en Miele reinigingsmiddel.

 

Hoe vaak moet ik mijn Miele apparaat ontkalken?

Hoe vaak jij je Miele apparaat moet ontkalken met een ontkalker voor Miele hangt van twee criteria af. Het gebruik van het apparaat en de waterhardheid in jouw regio. Als je veel gebruik maakt van je Miele apparaat, laten we zeggen 8-12 bakken koffie op een dag, loopt er veel water door de leidingen van je apparaat. Hierdoor bouwt er sneller kalk op in je apparaat dan als er minder gebruik van wordt gemaakt. Daarnaast is de waterhardheid in je regio ook belangrijk om te weten om af te stemmen hoe vaak je gebruik moet maken van een ontkalker voor Miele. De gemiddelde waterhardheid in Nederland is vrij “hard”, dat houdt in dat er veel kalk in het water zit. In het zuiden van Nederland is het water harder dan in het noorden van het land. Het is goed om te weten wat de waterhardheid in jouw regio is. Ben je benieuwd naar de waterhardheid in jouw regio? Bekijk de waterhardheid per regio!

Je kan het volgende aanhouden om te ontkalken met een ontkalker voor Miele:

  • Bij intensief gebruik én hard water: Elke maand met een Miele ontkalker
  • Bij middel gebruik én hard water: Elke 2 maanden
  • Bij weinig gebruik én hard water: Elke 3 maanden

Er vanuit gaande dat de meeste plakken in Nederland “hard” water hebben raden wij aan om sowieso elke 3 maanden je apparaat te ontkalken met een ontkalker voor Miele om de kwaliteit en levensduur van je apparaat te waarborgen.

 

Is Miele ontkalking echt nodig?

Het kraanwater in Nederland bevat kalk. De exacte hoeveelheid kalk verschilt per plaats; in sommige regio’s zit er meer kalk in het water dan elders. Hoewel die kalk niet schadelijk is voor je gezondheid, kan het wel je koffieapparaat aantasten – én de smaak van je koffie! Om dat te voorkomen (en om te zorgen dat de garantie op het apparaat niet komt te vervallen vanwege slecht onderhoud) is het belangrijk om eens in de zoveel tijd te ontkalken. Dus ja, als je zuinig bent op je Miele koffieapparaat is ontkalken echt nodig!

 

Ontkalker Miele bestellen bij Eccellente

Miele ontkalker kopen? Dat doe je natuurlijk via de online shop van Eccellente! Bestel je voor een bedrag van €40 of meer, dan verzenden we je bestelling helemaal gratis. Daarbij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis! Heb je onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht, dus dan kun je het product gewoon terugsturen. Heb je nog vragen over Miele ontkalking of Miele onderhoud in het algemeen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

 

Lees meer Lees minder