Jura ontkalkingstabletten

Keuzehulp

Filteren merk

Wat onze klanten zeggen

3 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters
JURA Ontkalkingstabletten 2in1 - 3x3 stuks
15,50 13,50
JURA Ontkalkingstabletten 2in1 - 36 stuks
57,50 49,95
MR TAYLOR Biologische Snelontkalker + ECCELLENTE 2in1 Reinigingstabletten voor Jura
34,90 31,50

Als je een Jura espressomachine hebt, dan wil je daar natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Maar een Jura machine vraagt, net als elk ander koffieapparaat, wel om periodiek onderhoud. Je espressomachine van Jura ontkalken is heel belangrijk, zowel voor de levensduur van het koffieapparaat als voor de smaak van je koffie. Gelukkig kun je altijd bij Eccellente terecht voor de juiste Jura ontkalkingstabletten!

Ons assortiment Jura tabletten

Jura ontkalker verwijdert schadelijke kalkaanslag en zorgen dat je machine in topconditie blijft. Eccellente levert Jura ontkalkingstabletten in diverse volumes. Zo kun je kiezen voor 3 X 3 Jura ontkalkingstabletten 2-in-1, of een pot van 36 stuks. Bestel je een hoger volume, dan kun je van aantrekkelijke kortingen profiteren.

Eccellente levert alles wat je nodig hebt op het gebied van Jura onderhoud. Behalve voor Jura ontkalkingstabletten kun je ook bij ons terecht voor Jura reinigingstabletten, Jura waterfilters en Jura melkreinigers.

Hoe vaak moet ik Jura ontkalker gebruiken?

Hoe vaak je moet ontkalken is voornamelijk afhankelijk van hoe intensief je je Jura espressomachine gebruikt en hoe hard het water in jouw woonplaats is. Raadpleeg de handleiding van je Jura machine voor informatie over de aanbevolen onderhoudsfrequentie. Hou er ook rekening mee dat bij sommige merken de garantie komt te vervallen wanneer het apparaat niet periodiek ontkalkt wordt.

Ontkalkingstabletten Jura bestellen bij Eccellente

Voorkom dat je geliefde espressomachine van Jura verkalkt en bestel je Jura ontkalker bij Eccellente! Bij besteding van €50 of meer profiteer je van een gratis verzending. Met maar liefst drie eigen magazijnen zijn al onze Jura onderhoudsproducten bovendien direct uit voorraad leverbaar. Vandaag voor 23:59 besteld is morgen in huis! Zo kun je direct aan de slag met je espressomachine van Jura schoonmaken en ontkalken. Heb je nog vragen over onze producten op het gebied van Jura onderhoud, neem dan even contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meerLees minder