Bravilor Bonamat ontkalken

Keuzehulp
1 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Bravilor Bonamat koffieapparaten staan bekend om hun duurzaamheid. Toch is het ook bij dit merk belangrijk om eens in de zoveel tijd te ontkalken. In de online shop van Eccellente vind je alles dat je nodig hebt op het gebied van Bravilor Bonamat ontkalken. Deze producten zijn heel snel en gemakkelijk online te bestellen. Zo kun je elke dag weer genieten van de lekkerste koffie!

 

Ons assortiment Bravilor ontkalkers

Voor het ontkalken van Bravilor koffieapparaten hebben we bijvoorbeeld Bravilor Regenite ontkalker, een ontkalker op basis van citroenzuur die geschikt is voor alle Bravilor Bonamat koffiemachines.

Behalve voor Bravilor ontkalkers kun je uiteraard ook bij ons terecht voor andere Bravilor reinigingsmiddelen. Zo is het Bravilor Cleaner reinigingsmiddel zeer geschikt om koffieresten uit je apparaat te verwijderen. Dit voorkomt verstoppingen en zorgt dat de lekkere smaak van je koffie behouden blijft.

 

Hoe gebruik ik Bravilor Regenite ontkalker?

Een pak Bravilor Regenite ontkalker bestaat uit 15 zakjes, goed voor 15 keer ontkalken. Een zakje dient in een liter warm water te worden opgelost. Deze oplossing giet je in het koudwaterreservoir van je filterkoffie machine. Je zet het apparaat aan en laat de oplossing doorlopen. Na afloop kan de Regenite oplossing worden weggegooid. Voer vervolgens nog twee keer het normale zetproces uit zonder koffie om het apparaat goed door te spoelen. Daarna is je Bravilor koffieapparaat weer gereed om koffie te zetten!

 

Bravilor Regenite ontkalker bestellen bij Eccellente

Is het tijd om je Bravilor apparaat te ontkalken? Bestel dan vandaag nog de juiste Bravilor Regenite ontkalker bij Eccellente! Je profiteert bij ons van een gratis verzending bij besteding vanaf €50 en 365 dagen retourrecht. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen over apparaten van Bravilor ontkalken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Hoe vaak je jouw koffiemachine moet ontkalken is onder andere afhankelijk van de hardheid van het water. Bekijk direct de waterhardheid van jouw provincie.

Lees meer Lees minder