BRAVILOR BONAMAT

Keuzehulp
2 artikelen
Sorteren op
Bekijken als
Filters

Bravilor Bonamat maakt veel grote koffiezetapparaten die in korte tijd veel koffie kunnen maken, zo kunnen de meeste Bravilor koffiemachines binnen 6 minuten 2 liter koffie zetten. Omdat ze veel koffie maken komt er natuurlijk ook veel water door de waterleidingen van de Bravilor Bonamat. Het leidingwater wat door de waterleidingen gaat bevat onder andere kalk, magnesium en carbonaten. Een gedeelte van deze stoffen blijft achter in de leidingen en stapelt zich op. Om deze verstopping van vuiligheden tegen te gaan moet je bij gemiddeld verbruik iedere maand je Bravilor Bonamat koffiemachine ontkalken en reinigen.

 

Ons assortiment Bravilor Bonamat

De producten van Bravilor Bonamat zijn ook aangepast op het verbruik, het zijn allemaal producten die een grote inhoud hebben. Zo is zowel de Bravilor Bonamat Renegite ontkalker als de Bravilor reiniger goed voor 15 keer. Zit er kalk in je Bravilor Bonamat koffiemachine of is de smaak anders dan normaal? Dan kun je het beste je Bravilor machine ontkalken, neem eens een kijkje bij onze Bravilor Bonamat ontkalkingsproducten! Naast ontkalken is reinigen ook erg belangrijk, kijk daarvoor bij de Bravilor Bonamat reinigingsmiddelen.

 

Bravilor Bonamat onderhoudsproducten bestellen bij Eccellente

Heb je alle producten in de winkelwagen gedaan die je nodig hebt? Dan zijn Bravilor Bonamat onderhoudsproducten heel snel en gemakkelijk online te bestellen. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer? Dan wordt je bestelling helemaal gratis verzonden. Bovendien zorgen we bij Eccellente altijd voor een snelle levering: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis!

Onverhoopt toch het verkeerde product besteld? Geen probleem, want je hebt bij Eccellente 365 dagen retourrecht. Heb je nog vragen over onze Bravilor Bonamat onderhoudsproducten of over onze andere producten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 058 581 2045.

Lees meer Lees minder