ILLY Koffiebonen Arabica Selection Colombia – 250 gram

ILLY Koffiebonen Arabica Selection Colombia – 250 gram

ILLY Arabica Selection Colombia. Koffiebonen met een gemiddelde intensiteit en zachte smaak met fruittonen. Voor 20u besteld is direct verzonden

Lees meer
7,99 7,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 20:00 besteld = direct verzonden!

Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente

Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy Arabica Selection Colombia koffiebonen - 100% Arabica uit Colombia.
Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
Het gebergte van de Andes in Colombia biedt de ideale omgeving voor de teelt van hoogwaardige Arabica koffie. Deze koffie heeft een rijk en zacht aroma, die versterkt wordt door ons speciale brandingsprofiel. Elke Arabica-selectie heeft zijn eigen unieke brandtemperatuur en tijdsduur om het aroma en de smaak van elke oorsprong te benadrukken. Colombia kenmerkt zich door een zachte smaak met tonen van fruit. De verscheidenheid aan bodem, hoogte en klimaat in de bergketens van Colombia biedt een unieke omgeving voor de teelt
van een koffie met een rijke smaak en aroma.

Ontdek illy Arabica Selection Colombia koffie die een van de unieke smaaktonen van de legendarische illy-melange individueel benadrukt. Koffie die in Colombia wordt verbouwd, is geliefd bij koffiekenners vanwege de subtiele zoetheid, zachte afdronk en heerlijke Citrustonen. Deze duurzaam verbouwde koffie is gemaakt met 100% Arabica bonen. Colombia verbouwt 10% van 's werelds Arabica-koffie dankzij het unieke, mooie smaakprofiel en Colombia is daarmee een gewilde oorsprong voor koffie. De branding van onze ingrediënten is speciaal samengesteld om de natuurlijke aromatische tonen en de smaaktonen van de koffie te versterken.

Omschrijving
De illy blend is opgebouwd uit negen verschillende Arabica soorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd gebrand en in de iconische illy blikken verpakt om zo lang mogelijk het verse resultaat te garanderen.
100% Arabica

Als de fameuze illy blend een symfonie is van ’s-werelds beste Arabica bonen, dan mag de nieuwe illy Arabica Selection als drie getalenteerde leden van het orkest gezien worden. De drie Arabica Selection soorten – Brazilië, Guatemala, Ethiopië en Colombia – krijgen nu een podium voor een prachtige solo.

Naam Koffiebonen Arabica Selection Colombia – 250 gram
Merk ILLY
Artikelcode 7098
SKU E-0579
EAN 8003753104904
Dit product heeft nog geen reviews

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen Arabica Selection Colombia – 250 gram
Koffiebonen Arabica Selection Colombia – 250 gram
€7,50
20,96 22,45 Toevoegen