ILLY Koffiebonen MonoArabica Guatemala - 250gram

ILLY Koffiebonen MonoArabica Guatemala - 250gram

Illy MonoArabica Guatemala. Intense geur en een kenmerkende zoetheid in combinatie met een rijk assortiment aroma's. Voor 20u besteld is direct verzonden!
Lees meer
9,99 8,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 20:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente
Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy MonoArabica Guatemala Koffiebonen - 100% Arabica uit Guatemala.

Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak 
In Guatemala groeit koffie in ongerepte berggebieden waar de landbouw de biodiversiteit respecteert en de bodemrijkdom behoudt. De kou van de hoogte wordt getemperd door de warme Mexicaanse winden, en koffieplanten kunnen worden geteeld op maximaal 2000 meter.

Deze koffie heeft een intense geur en een kenmerkende zoetheid in combinatie met een rijk assortiment aroma's, waaronder accenten van chocolade, karamel, citrusvruchten en honing.

De illy blend is opgebouwd uit verschillende Arabicasoorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd gebrand en in de iconische illy blikken verpakt om zo lang mogelijk het verse resultaat te garanderen.

100% Arabica

Omschrijving
Als de fameuze illy blend een symfonie is van ’s-werelds beste Arabica bonen, dan mogen de nieuwe illy Monoarabica’s als drie getalenteerde leden van het orkest gezien worden. Drie Monoarabica’s – Brazilië, Guatemala en Ethiopië – krijgen nu een podium voor een prachtige solo.

Warme wind uit Mexico neutraliseert de kou op 2000 meter hoogte en biedt perfecte groeiomstandigheden in de Maya bossen. De monoarabica Guatamala heeft een rijk palet aan aroma's als chocolade, caramel, citrus en honing.

Naam Koffiebonen MonoArabica Guatemala - 250gram
Merk ILLY
Artikelcode 7557
SKU E-0447
EAN 8003753970073
Conditie Nieuw

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen MonoArabica Guatemala - 250gram
Koffiebonen MonoArabica Guatemala - 250gram
€8,95
22,41 23,90 Toevoegen