ILLY Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram

ILLY Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram

Illy Espressobonen. Cafeïnevrijbonen hebben dezelfde smaak als de illy normale branding maar dan met slechts 0,05% cafeïne. Voor 20u besteld is direct verzonden!
Lees meer
9,99 8,95
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 20:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel
Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente
Product Informatie

Inhoud
Blik 250 g Illy-koffiebonen Cafeïnevrij - 100% Arabica.
Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak
De cafeïnevrije koffie van Illy heeft dezelfde verfijnde eigenschappen, aroma’s en smaak als de normale branding. Het enige verschil is dat de cafeïnevrije variant minder dan 0,05% cafeïne bevat. Dit percentage is meer dan de helft minder dan wat wettelijk is voorgeschreven.

De decaffeinato is ideaal als je ’s avonds van een heerlijke espresso wil genieten, zonder ’s nachts wakker te liggen.

Zacht, nootachtig, fijn in volle harmonie. De koffie kenmerkt zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, elegant en lang aanhoudend. De smaak is veelomvattend, rijk aan hazelnoot. Van fruitige tot houtige accenten. De nasmaak is vol en nazinderend.

Met de cafeïnevrije koffiebonen van Illy maak je thuis met je eigen koffiemachine of espressomachine voor koffiebonen een mooie uitgebalanceerde koffie met milde en subtiele aroma's. Hoe jij of je machine de bonen ook maalt, je maakt gegarandeerd een heerlijke ristretto, espresso of lungo.

Voor een cafeïnevrije roast is deze Illy-blend, worden negen verschillende Arabicasoorten gebruikt. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand en in de bekende Illy-blikken verpakt. Deze blikken zijn heel goed te recyclen dus je kanze gerust weggooien.

Omschrijving
Al jarenlang staat Illy bekend om de constante kwaliteit en bijzondere smaak van haar koffiebonen. Koffie van Illy wordt altijd onder hoge druk verpakt met behulp van stikstof. Daarom zit de koffie ook altijd in blik. Deze methode geeft de koffiebonen een goede houdbaarheid en heeft een positieve invloed op de smaak.

Illy produceert maar één mengeling:de best mogelijke die ze uit de natuur kunnen halen. In tegenstelling tot andere branders koelt Illy de koffiebonen na het branden met koude lucht in de plaats van koud water. De verpakking van 250 g koffiebonen is de perfecte oplossing wanneer je 5 - 10 kopjes koffie per dag bereidt. Na gebruik kan je het gewoon weggooien doordat het blik makkelijk te scheiden is van het overige afval.

Naam Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
Merk ILLY
Artikelcode 3370
SKU E-0470
EAN 8003753900551
Conditie Nieuw
3 sterren op basis van 1 beoordelingen

goed lekkere koffie

Door sofie op 12-11-2020

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
Koffiebonen Cafeïnevrij - 250gram
€8,95
22,41 23,90 Toevoegen