ILLY Espressobonen Donkere Branding - 250gram

ILLY Espressobonen Donkere Branding - 250gram

Illy Espressobonen. Donkere branding. Een koffie blend met veel body en sterke tonen van cacao en toast. Voor 20u besteld is direct verzonden!

Lees meer
7,99 7,50
Per stuk excl. €4,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf €40)
Voor 20:00 besteld = direct verzonden!
Volume voordeel

Beste Keuze

Op zoek naar een goedkoper alternatief met dezelfde of betere kwaliteit?

Bekijk Eccellente

Product Informatie

Inhoud
Blik 250 gram illy Espressobonen INTENSO Dark Roast - 100% Arabica.

Goed voor ongeveer 40 kopjes - € 0,17 per kopje koffie

Smaak 
Naast de normale branding N bestaat er ook de S, wat staat voor "scuro", in het Nederlands: donker. Niet zozeer dat de andere niet pittig genoeg is, nee de veeleisende klant went langzaam aan de Italiaanse smaak. Vandaar dat illy ook gekomen is met een branding voor de veeleisende genieters onder ons. De melange is identiek aan de Normale Branding maar dan net iets langer en met hogere temperaturen gebrand. Wat ons betreft is deze Donkere Branding de beste illy; een echte aanrader!

Met de illy espressobonen donkere branding geven een intense espresso of ristretto met bijzonder uitgesproken karakter. Deze koffie kent veel body en sterke tonen van cacao en toast. Deze donkere branding werkt in espressomachine en koffiemachines perfect om een espresso te bereiden.

De illy blend is opgebouwd uit negen verschillende Arabicasoorten. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd gebrand en in de iconische illy blikken verpakt om zo lang mogelijk het verse resultaat te garanderen.

100% Arabica

Omschrijving
Al jaren lang staat illy bekend om zijn constante kwaliteit en bijzondere smaak koffiebonen. Koffie van illy wordt altijd onder hoge druk verpakt met behulp van stikstof. Daarom zit de koffie ook altijd in blik. Deze methode geven de koffiebonen een goede houdbaarheid en het heeft een positieve invloed op de smaak.

De donkere branding van illy is dezelfde onmiskenbare melange als bij de normale branding. De scuro is iets langer en zes graden Celsius heter gebrand wat de boon meer body geeft. De donkere branding leent zich perfect voor het serveren van een ristretto of een espresso. Het blik kan na gebruik worden weggegooid, want metaal laat zich heel makkelijk scheiden van het overige afval.

Naam Espressobonen Donkere Branding - 250gram
Merk ILLY
Artikelcode 6493
SKU E-0433
EAN 8003753918198
Conditie Nieuw
Dit product heeft nog geen reviews

Bundle producten

Biologische Ontkalker Combi

Espressobonen Donkere Branding - 250gram
Espressobonen Donkere Branding - 250gram
€7,50
20,96 22,45 Toevoegen